BOZKURT BELEDİYESİ İLAÇLAMA PROGRAMI BAŞLADI

BOZKURT BELEDİYESİ İLAÇLAMA PROGRAMI BAŞLADI

Bozkurt Belediyesi, vatandaşların rahatı ve çevre sağlığını korumak amacıyla 2023 İlaçlama Programını oluşturduğunu duyurdu.

İlçede havaların ısınmasıyla sivrisinek, haşere ve böcek gibi zararlı organizmaların etkisini azaltmayı hedefleyen Bozkurt Belediyesi, düzenli ilaçlama çalışmalarına devam edecek.

Bozkurt Belediye Başkanı, sağlığın ve yaşam kalitesinin öncelikleri olduğunu vurgulayarak, ilçenin daha yaşanabilir ve huzurlu bir yer haline getirilmesi için titizlikle çalıştıklarını belirtti. Belediye, vatandaşların desteği ve anlayışıyla birlikte, sağlıklı ve temiz bir çevrede birlikte yaşanabileceğine inandıklarını ifade etti.

‘Daha Temiz Daha Yaşanabilir Bozkurt İçin’

Başkan Çelik, konuşmasında ilçede yaşayan vatandaşların rahat ve sağlıklı bir ortamda yaşamalarını sağlamak için titizlikle çalıştıklarını belirtti. "İlçemizi daha yaşanabilir ve huzurlu bir yer haline getirmek adına sivrisinek, haşere ve böcek gibi zararlı organizmaların etkisini azaltmak için ilaçlama faaliyetlerimize büyük önem veriyoruz. Vatandaşlarımızın rahat bir yaşam sürdürebilmeleri adına ilaçlama çalışmalarımıza yaz ayı süresince devam edeceğiz" şeklinde konuştu.