BOZDAĞ HİÇ VALİ GÖRMEDİ

BOZDAĞ HİÇ VALİ GÖRMEDİ

Denizli’ye 100 , Çivril’e 35 km uzaklıkta Afyon il sınırındaki Bozdağ Mahallesinde geleneksel olarak sürdürülen Hıdırellez ve Yağmur duası yapılacak.

BOZDAĞ MAHALLESİ 6 MAYISTA YAĞMUR DUASINDA

Denizli’ye 100 , Çivril’e 35 km uzaklıkta Afyon il sınırındaki Bozdağ Mahallesinde geleneksel olarak sürdürülen Hıdırellez ve Yağmur duası yapılacak. Bozdağ Mahalle Muhtarı Turgay Akbulut’tan edinilen bilgiye  göre; “ Her yıl Mayısın ilk haftasında köyümüzde Hıdırellez yapılmakta. Birlik ve beraberliğimiz için birlikte yemekler yenilmekte ve öğle namazı kılınmakta. Bu etkinliğimize her yıl olduğu gibi  bu yıl da Yağmur duasını ekledik. 6 Mayıs 2018  Pazar günü  yapacağımız etkinliğe  tüm halkımız davetlidir.” diye konuştu.  Bozdağ köyü şimdiye dek ne büyük şehirden ne devletten hiç yardım almadı

 Yıllardır yapılan etkinliğe Denizli – Çivril Protokolünü de davet eden muhtar Akbulut; Gelirler ve bizleri onurlandırırlarsa  Bozdağlılar olarak büyük mutluluk duyarız…  Bozdağ Mahallesine hiç vali gelmediğini de sözlerine ekleyen Akbulut; Valimizi , Kaymakamımızı , Büyük Şehir Belediye Başkanımızı ve Çivril Belediye Başkanımızı da bu etkinliğimize bekliyoruz dedi.