BİNLERCE VATANDAŞ SÜMER MAHALLESİ'NDEKİ İFTARDA ORUCUNU AÇTI

BİNLERCE VATANDAŞ SÜMER MAHALLESİ'NDEKİ İFTARDA ORUCUNU AÇTI

BİNLERCE VATANDAŞ SÜMER MAHALLESİ'NDEKİ İFTARDA ORUCUNU AÇTI

Merkezefendi Belediyesi’nin Sümer Mahallesi’nde düzenlediği toplu iftar programına binlerce kişi katıldı. Başkan Doğan, “İlçemizdeki birlik ve beraberlik bizleri mutlu ediyor” dedi.

Merkezefendi Belediyesi'nin Ramazan ayında geleneksel hale getirdiği mahalle iftarları farklı mahallelerde devam ediyor. Ramazan ayında orucunu birlikte açmak isteyen mahallelileri gönül sofrasında bir araya getiren Merkezefendi Belediyesi, iftar sofrasını bu kez Sümer Mahallesi’ne kurdu. Kurulan gönül sofralarını dolduran binlerce kişi, ezanın okunmasıyla oruçlarını hep birlikte açtı. İftar programının ardından tasavvuf müzik dinletisi ve semazen gösterisi sahnelendi.

İftara, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanvekili ve Cumhuriyet Halk Partisi Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, meclis üyeleri ve meclis üyesi adayları, muhtarlar ve vatandaşlar katılım sağladı.

“RAMAZAN AYININ MANEVİYATINI AYNI SOFRADA YAŞIYORUZ”

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Kurduğumuz gönül sofralarında hemşehrilerimizle birlikte dualar ediyor, oruçlarımızı açıyoruz. Hemşehrilerimizle yan yana olmak, muhabbet etmek bizleri fazlasıyla mutlu ediyor. Bizler her zaman hemşehrilerimizle el ele olacağız. Allah tuttuğumuz oruçları, ettiğimiz duaları kabul etsin” dedi.

SIRADAKİ İFTAR AKKONAK MAHALLESİ’NDE

Merkezefendi Belediyesi 26 Mart Salı günü, Akkonak Mahallesi Akkonak Muhtarlığı Yanı'nda toplu iftar programını gerçekleştirecek.