BİNALİ KARTAL MHK BAŞKANI OLSUN

BİNALİ KARTAL MHK BAŞKANI OLSUN

BİNALİ KARTAL MHK BAŞKANI OLSUN KAMPANYASINI BAŞLATTIK

BİNALİ KARTAL MHK BAŞKANI OLSUN KAMPANYASINI BAŞLATTIK, Fehmi Karabiber'in açıklması şöyle :

Fifa Kokartlı Eski hakemlerimizden Sayın Binali Kartal' ın MHK başkanı olması yönündeki haberimden sonra sosyal medya yoluyla inanılmaz bir destek mesajları yağmaya başladı.

Şuan itibariyle 20.000 okunma sayısına ulaşan haberin ardından BİNALİ KARTAL MHK BAŞKANI OLSUN KAMPANYASINI başlatmam yönünde çok büyük bir talep geldi.

Yapmış olduğum haberin akabinde bu kampanyayı da özellikle benim başlatmamın doğru olacağı talebini takdir edersiniz ki geri çevirmem doğru olmazdı.

Hakem camiasını da içerisinde barındıran tüm Futbol camiasına buradan bir çağrıda bulunuyorum!!!

Türk Hakemliğinin geleceğinin sağlam temellerde sağlıklı bir şekilde inşa edilmesi, adalet arayan camia mensuplarının sorunlarının çözüme kavuşturulması, kişilerden ziyade sistemin kabul gördüğü, menfi çıkarların minimize edildiği veya tamamen ortadan kaldırılacağı, saygı ve sevginin kaybolmamak kaydıyla yeniden vuku bulacağı, haketmeyenlerin yukarılara çıkamayacağı, adamcılığın yaşanmayacağı mutlu, huzurlu ve futbol camiasına değer katan bir Hakem camiası, son dakika talimat değişiklikleri ile gençlerin hayallerinin çalınmaması için Tüm spor kulüplerimizi, futbola gönül vermiş, hizmetleri olmuş, sayın hocamızı seven, sayan tüm spor adamlarını, moderatörleri, tv spor programı yapan yapımcıları, eski hakem hocalarımızı FİFA KOKARTLI ESKİ HAKEM BİNALİ KARTAL IN MHK BAŞKANI OLSUN KAMPANYAMIZA destek vermeye davet ediyorum.

Sosyal medya dan Binali Kartal hocamıza bu desteği ses getirene kadar sürdürmeye davet ediyorum.

Ali Eren inden Engin İpekoğluna, Serhat Ulueren in den Sinan Engin ine, Ahmet Özer inden Fatih Terim ine, Ömer Üründül ünden, Özcan Oal ına, Ertuğrul Dilek ine, Hilmi Ok una kadar aklıma gelmeyen herkesten tam destek bekliyoruz.

Fehmi Karabiber