BEŞİKTAŞLI HASTAYA CENK TOSUN FORMASI

BEŞİKTAŞLI HASTAYA CENK TOSUN FORMASI

HASTA BEŞİKTAŞ'LI EMRE AKÇAKOCA İSİMLİ KANSER TEDAVİSİ GÖREN HASTAYA CENK TOSUN ,İMZALI FORMA HEDİYE ETTİLER.

DENİZLİ BEŞİKTAŞ'LILAR DERNEĞİ YENİ SEÇİLMESİNE RAĞMEN SOSYAL FAALİYETLERLE YAŞAMA PAS VEREN AKTİVİTELERDE BULUNMAYA DEVAM EDİYOR. HASTA BEŞİKTAŞ'LI EMRE AKÇAKOCA İSİMLİ KANSER TEDAVİSİ GÖREN HASTAYA CENK TOSUN ,İMZALI FORMA HEDİYE ETTİLER.

Denizli Beşiktaş'lılar Derneği Başkanı Abdurrahman Tüfekçioğlu, kendilerine bir çok konuda başvurular olduğunu dernek olarak önce insanlık ve yaşam fikrini benimsediklerini ve ellerinden geldiği kadar sosyal faaliyetlerle hem insanları sevindirmeye hem de topluma faydalı olmaya çalıştıklarını söyledi.

Dernek yönetiminden bir yönetici arkadaşlarının konuyu kendilerini iletmesinin ardından hemen bu konuda çalışma yaptıklarını koyu bir Beşiktaş taraftarı olan ve 5 yıldan bu yana kanser tedavisi gören Emre Akçakoca'nın tedavisinde moral olması amacıyla çok sevdiği Cenk Tosun  tarafından imzalanmış bir formayı yönetim olarak kendisine takdim ederek geçmiş olsun dileğinde bulunduk dedi.

Emre Akçakoca 44 yaşında evli ve bir çocuk babası ,Tekstilci olduğu kadar aynı zamanda koyu bir Beşiktaş taraftarı olduğunu ve Denizli Beşiktaş'lılar Derneği'nin yaptığı bu jestle çok mutlu olduğunu tedavisi süresince kendisine moral olacağını belirterek emeği geçen herkese teşekkür etti.

Formayı Denizli Beşiktaş'lılar Derneği  adına Yöneticiler Hasan Ozan Orpak, Bora Sever ve Erhan Demirci verdiler.