BAŞKAN ŞEVKAN TEKRAR DEPREM BÖLGESİNDE

BAŞKAN ŞEVKAN TEKRAR DEPREM BÖLGESİNDE

Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan tekrar deprem bölgesini ziyaret etti. 

Daha önce de Hatay ve Kahramanmaraş’ı ziyaret eden ve çalışmalarda bulunan Başkan Şevkan bu defa Hatay Samandağ ilçesi Mızraklı mahallesine gitti. 

Hatay Mızraklı da kurulan Acıpayam Belediyesi yemek çadırında bulunan personel ile bir araya geldi. Başkan Şevkan "Yaralarımızı sarmaya devam ediyoruz. Çocuklarımızın yüzlerinde gülümseme görmek bizleri mutlu ediyor. Birlik beraberlik içerisinde bu günleri aşacağız. Tekrar geçmiş olsun. Depremin ilk gününden beri Acıpayam halkı depremzede kardeşlerimizin yanında oldu, olmaya da devam edeceğiz." dedi.

Halen bölgede aktif olarak çalışmalar yürüten Acıpayam Belediyesi Personellerinide ziyaret eden Başkan Şevkan çalışmalar ile ilgili bilgi aldı.

Yerel Yönetimler Başkanı Sayın Mehmet Özhaseki' nin Belediye Başkanları ile Gerçekleştirdiği Toplantıya Katılan Başkan Şevkan, görüş alış verişlerinde bulunarak deprem bölgesinde yapılacak yeni çalışmalar için Acıpayam Belediyesi'nin, İhtiyaç Olan Hangi Konularda Yardımcı Olacağı İle İlgili Tespitlerde Bulundu.

Deprem bölgesinde depremzede vatandaşlarımızı da ziyaret eden Başkan Şevkan, Sosyal Medya Hesabından Depremden Etkilenen Çocuklar ile Beraber Paylaşımlarda Bulundu.