BAŞKAN ŞEVKAN MAHALLELERİ GEZİYOR

BAŞKAN ŞEVKAN MAHALLELERİ GEZİYOR

Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, alt ve üst yapımı tamamlanan Acıpayam mahallelerinde incelemelerde bulunarak, mahalle sakinleri ile sohbet etti.

Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, alt yapı ve üst yapı çalışmaları biten mahalleler ile çalışmaları süren mahalleleri ziyaret ederek, hem çalışmaları inceledi hem de mahalle sakinleri ile sohbet ederek, sorunlar hakkında bilgi aldı. 

Konu hakkında sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşım yapan Başkan Dr. Hulusi Şevkan, “Memleket İsterim

Yaşamak, Sevmek Gibi Gönülden Olsun;

Olursa Bir Şikâyet Ölümden Olsun.” Dizeleri ile başladığı paylaşımında özetle ; “Darıveren ve Bademli Mahallelerimizden Tüm Halkımıza Selam Olsun.

Darıveren ve Bademli Mahallelerimizde Yapımı Tamamlanan ve Devam Eden Çalışmalarımızı Yerinde İnceledik. Darıveren Mahallemizde Yapımı Tamamlanan Sosyal Tesis Düzenleme ve Onarım Çalışmalarımızı ve Yapımı Devam Eden 15.000 M2 kilit taş parke çalışmamızı Mahalle Muhtarımız Mehmet Ali BAĞLAN Kardeşimiz ile Birlikte İnceledik.

Bademli Mahallemizde Yapımı Tamamlanan 17.000 M2 lik kilit Taş Parke Çalışmamızı ve Devam Eden Sosyal Tesis Düzenleme ve Onarım Çalışmalarını İnceledik.

Darıveren ve Bademli Mahallelerimizdeki Kilit Taş Parke Çalışmalarımızda Bizlerin Yanında Olan ve Her Türlü Desteğini Esirgemeyen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman ZOLAN Başkanımıza, Denizli Büyükşehir Çalışanlarına ve Belediyemiz Çalışanlarına Sonsuz Teşekkür Ederim.

Ayrıca Bizleri Güler Yüzleri ve Sıcacık Yürekleri İle Karşılayan Mahalle Halkımıza Misafirperverlikleri İçin Teşekkürü Bir Borç Bilirim. Acıpayam İçin Çıktığımız Bu Yolda Yorulmak Bilmeden Çalışmaya, Halkımıza Verdiğimiz Sözleri Tek Tek Yerine Getirmeye Devam Edeceğiz.” Dedi.