BAŞKAN ŞEVKAN: KELEKÇİ MAHALLEMİZ İÇİN HAYALLERİMİZDEN BİRİ OLAN SOSYAL YAŞAM MERKEZİMİZ HAYIRLI OLSUN 

BAŞKAN ŞEVKAN: KELEKÇİ MAHALLEMİZ İÇİN HAYALLERİMİZDEN BİRİ OLAN SOSYAL YAŞAM MERKEZİMİZ HAYIRLI OLSUN 

Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, bir projeyi daha hayata geçiyor. 

Yaşanabilir bir Acıpayam için meydan projelerine öncelik veren Başkan Şevkan, Kelekçi Mahallesinde meydan ve sosyal yaşam merkezi için çalışmaların başladığını ifade etti. 

Coğrafi bakımdan geniş bir alana sahip olan Kelekçi mahallesinde 1980'li yıllarda yapılan ve depremsellik olarak bakıldığında sıkıntılı olan belediye binasında yerine yapılacak olan bodrum kat zeminde iş yerleri 1. ve 2. Katlarda düğün salonu ve misafirhane gibi hizmet alanlarının olacağı yeni proje için ilk kazma vuruldu. 

ATATÜRK STADYUMU YENiLENDi

Bir süre önce Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Acıpayam Belediyesi işbirliği ile Kelekçi Mahallesi Atatürk Stadyumunda yenileme çalışmaları tamamlandı ve çimlerin çıkmaya başladığı bildirildi.

HALI SAHA VE ÇOCUK OYUN PARKI TAMAMLANDI 

Kelekçi mahallesine Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Acıpayam Belediyesi destekleriyle halı saha ve çocuk oyun parkı da tamamlanarak gençlerin ve çocukların hizmetine sunuldu. 

Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, yaptığı açıklama da şu ifadelere yer verdi: 

KELEKÇİ MAHALLEMİZ İÇİN HAYALLERİMİZDEN BİRİ OLAN SOSYAL YAŞAM MERKEZİMİZİN İLK KEPÇESİNİ BUGÜN VURDUK. KELEKÇİ ESKİ BELEDİYE BİNAMIZIN OLDUĞU YERE YAPILACAK OLAN SOSYAL YAŞAM MERKEZİMİZ İÇERİSİNDE GENÇLİK ve KÜLTÜR MERKEZİ, DÜĞÜN SALONU, KAFETERYA ve İŞ YERLERİNİ BULUNDURACAK. KELEKÇİ HALKIMIZA HAYIRLI UĞURLU OLSUN.KELEKÇİ MAHALLEMİZDE BELEDİYEMİZİN ve BÜYÜKŞEHİR BELEDİYEMİZİN BERABER ÇALIŞTIĞI KELEKÇİ ATATÜRK STADYUMUNUN YENİLEME ÇALIŞMALARI SONUNDA SAHA ÇİMLERİMİZ ÇIKMAYA BAŞLADI. BELEDİYİMİZİN YÜRÜTTÜĞÜ 2000 METRE UZUNLUĞUNDA, 4000 METREKARE ALANDA YAPILAN KALDIRIM ÇALIŞMALARIMIZDA DA SONA GELİNDİ.

KELEKÇİ ESKİ BELEDİYE BİNAMIZIN OLDUĞU YERDE DEVAM EDEN YIKIM ÇALIŞMAMIZ TAMAMLANDIĞI GİBİ ACIPAYAM BELEDİYESİ KELEKÇİ SOSYAL YAŞAM MERKEZİMİZİN İNŞAATINA BAŞLAYACAĞIZ. AYRICA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYEMİZİN STADYUMUN YANINA YAPMIŞ OLDUĞU HALI SAHA ve ÇOCUK OYUN PARKIDA STADYUMA AYRI BİR GÜZELLİK KATTI. OSMAN ZOLAN BAŞKANIM ve EKİBİNE ÇALIŞMALARI ve DESTEKLERİ İÇİN GÖNÜLDEN TEŞEKKÜR EDERİM’’ dedi.