Başkan Şevkan 'dan Şiir'li Veda

Başkan Şevkan 'dan Şiir'li Veda

Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan Nazım Hikmet’e ait Hoşçakalın Dostlarım şiiri ile veda etti

Acıpayam halkına veda konuşması yapan Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan Nazım Hikmet’e ait Hoşçakalın Dostlarım şiiri ile noktaladı. 


Aday olamadığı açıklandığı an aklına ilk geleni dile getiren Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan şöyle konuştu: “Sayın Bakanımız, İl Başkanımız ve Büyükşehir Belediye Başkanımız olduğu bir heyette aday olmadığımı söylediler. Sayın Bakanım beni çok sevdiğini ve matematiksel değerlere baktıkça bir değişimi ön görüyoruz dedi; işte o an, kendime “hiçbir partiden aday olamayacağımı söz verdim ayrıca bir koltuk derdimin olmadığını halkımın bilmesini istedim” dedi. 
ACIPAYAM HALKI İSTEDİ!
Acıpayam halkıyla vedalaşan Başkan Şevkan, “Dostlarım bana nasıl oldu diye sorduklarında anketlerden çıkan sonuçlardan olduğunu belirtiyorum. Acıpayam’da  anket sonuçlarına göre Sayın Bakanımız Acıpayam halkı böyle istedi biz de böyle yaptık demesi beni rahatlatıyor, Acıpayam halkı böyle istediyse ben zaten rahat olurum, çünkü beni 3 dönemdir bağrına basmışlar onlar yeter diyorsa onların kararı benim başımın tacıdır” dedi.

SOSYAL MEDYADAN HOŞCAKALINLA OLMAZ!

Acıpayam halkının bizzat yanlarına giderek vedalaşan Başkan Şevkan, “Sosyal medya hesabından hoşcakalın demekle olmaz yıllardır oylarını aldığım ekmeklerini yediğim dostlarımın yanlarına gidip veda etmek istedim, ulaşamadığım yerlerdeki kardeşlerim için anons edip vedalaşıyorum. Acıpayam halkıyla çok derin bir bağımız oldu bu sadece 15 yıllık bir mesele değil tabi ki 20 yıllık doktorluk görev sürecimde de bu bağ oluştu, insanlarla güçlü bağımın olmasında eşim ve ağabeyimde çok ciddi bir yeri vardı. 
Bir çok dostlarım buraya geliyor sohbet edip hüzünleniyoruz. Ziyaretime gelenleri önemsiyorum ve ağırlıyorum bu yoğunluk son güne kadar sürecek sanırım, biz belediye başkanlığını teslim ettikten sonrada devam edeceğiz diye düşünüyorum” dedi. Öte yandan Başkan Şevkan yaptığı veda konuşmasında yeni seçilecek belediye başkanına ve ekibine başarılar diledi.