Başkan Şevkan Ankara'ya Gitti

Başkan Şevkan Ankara'ya Gitti

Başkan Şevkan, 2 gün boyunca yaptığı ziyaretlerde  Acıpayam Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Halit Güler ve İnsan Kaynakları Müdürü Akif Sözer eşlik etti.

Başkan Şevkan ilk ziyaretini Kültür ve Turizm Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürü aynı zamanda Acıpayamlı Emin Özkan’a gerçekleştirdi. Bu ziyarette Acıpayam’da yapılması planlanan Kültür ve Sosyal etkinlikler konusunda fikir alışverişinde bulundu.

Kültür ve Turizm Bakanlığı Stratejik Planlama ve Koordinasyon Daire Başkanı aynı zamanda Acıpayamlı olan Pervin OYMAK’ı ziyaret eden Başkan Şevkan, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığında Daire Başkanlığında Acıpayam Toki Bölgesini Acıpayam Merkeze bağlayacak ve o bölgeyi rahatlatacak yol, Oğuz ve Toki bölgesinin ayrı birer mahalle olabilmeleri konusunda görüşmeler  gerçekleştirdi.

Başkan Şevkan’ın bir sonra ki ziyareti Acıpayam Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından   2021 yılı Eylül ayında Hasan Tahsin Akıncı Gezici Kütüphanesi projesi konusunda çok sayıda kitap hediye eden Çevre Şehircilik  ve İklim Değişikliği Bakanlığı Eğitim Yayın İşleri Şube Müdürü Atila İpek oldu. Başkan Şevkan Acıpayamlı çocuklar adına kendisine teşekkür etti.

Dışişleri Bakan Yardımcısı  ve önceki dönem Milletvekili  Ahmet Yıldız’ı ziyaret ederek yeni görevinde başarılar dileyen Başkan Şevkan, Gençlik ve Spor Bakanlığı Yatırım İşletmeler Genel Müdürü Prof.Dr.Süleyman Şahin ve Spor Toto Teşkilat Başkan Yardımcısı  Metin Ayvazoğlu ile Acıpayam’daki sahalar konusunda görüş alışverişinde bulundu.

Ankara ziyaretlerinde Acıpayam’da yapılacak olan yatırımlar konusunda yoğun görüşmeler gerçekleştiren Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, Diyanet İşleri Başkanlığında görev yapan Celil Mahir Dindar’ı ziyaret etti. Dindar, Başkan Şevkan’a kitap hediyelerinde bulundu. Başkan Şevkan, aynı zamanda baba dostu olan Celil Mahir Dindar’a engin konukseverliği ve kitap hediyeleri için kendisine teşekkür etti.

Başkan Şevkan’ın Ankara ziyaretlerinin son durağı ÖSYM Başkanlığı oldu. Geleceğe damga vuracak gençlere üniversitelerin kapısını aralayacak sınavı ve birçok kurumun sınavını yapan saygın bir kurum olan ÖSYM olduğu ifade eden Başkan Şevkan, ÖSYM Başkanı Prof.Dr.Bayram Ali Ersoy’u makamında ziyaret etti.

Başkan Şevkan ayrıca ÖSYM Başkanlığında Ömer Şimşek’i de ziyaret etti. ÖSYM Başkanı Prof.Dr. Bayram Ali Ersoy ve Ömer Şimşek’e sohbetlerinden ve misafirperverliklerinden dolayı teşekkür eden Başkan Şevkan, Türkiye Yüzyılının Renklerinden Biri Olan ÖSYM kurumuna bin selam olsun ifadelerini kullandı.