Başkan Şevik’in yoğun hafta sonu mesaisi

Başkan Şevik’in yoğun hafta sonu mesaisi

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik,  hem düğün ve sünnet merasimlerine katılarak hemşehrilerinin mutluluklarına ortak oldu hem de vatandaşlarla bir araya gelerek istek ve taleplerini dinledi.  

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik,  hafta sonu düğün ve sünnet cemiyetlerine katılarak ilçe sakinleriyle bir araya geldi.  Başkan Şevik ilk olarak Gamze –Hüseyin Karcıer, Emine-Tayfun Arık ile Aynur-Adem çiftinin düğün merasimlerine katılarak genç çiftelere mutluluklar diledi. Başkan Şevik, daha sonra Hatice –Salih Püye çiftinin biricik oğulları Özcan Ege ile Bölmekaya Mahallesinden Kıymet –Hüseyin Uğuz çiftinin oğulları Sercan ve Aybars’ın sünnet merasimine katılarak çocuklarının ilk mürüvvetini yaşayan ailelerin heyecan ve sevincine ortak oldu.  Başkan Şevik, “Hayata dair ne varsa halkımızla birlikte yaşamaya ve paylaşma devam ediyorum. Yeni yuva kuran çiftlerimize Rabbimden çiftimize iki cihan saadeti ve mutluluklar diliyorum. Vatandaşlarımıza, çocuklarımıza hizmetin en iyisini getirmek için çabalıyor, gece gündüz çalışıyoruz. Allah sünnet olan her yavrumuza hayırlı ve sağlıklı ömürler, ailelerimize çocuklarının nice mürüvvetini görmeyi nasip etsin” dedi.

MAHALLE SAKİNLERİNİ DİNLEDİ

Bölmekaya Mahallesi’nde sünnet merasimine katılan Başkan Şevik, daha sonra kahvehanede mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Muhtar Ünal Kırmızıoğlu ile birlikte vatandaşlarla uzun süre sohbet eden Başkan Şevik, vatandaşların istek ve taleplerini dinledi, belediye yatırımlarıyla ilgili bilgi verdi. Başkan Şevik, Bölmekaya mahallesinde devam eden belediye çalışmalarını da yerinde inceledi.