Başkan Şevik, yeni halı sahada çocuklarla maç yaptı

Başkan Şevik, yeni halı sahada çocuklarla maç yaptı

Mustafa Şevik, hafta sonunda mahalle ziyaretleri gerçekleştirirken halı sahada maç yapan çocukların oyunlarına eşlik etti. Başkan Şevik, önce kaleye geçti, ardından da çocuklar kaleci oldu

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, çalışmaları yerinde görmek amacıyla gerçekleştirdiği ziyaretleri kapsamında Kovanoluk Mahallesi’ni ziyaret etti.  Çocukların ve gençlerin daha konforlu, güvenli ve sağlıklı alanlarda spor yapmalarına olanak sağlamak amacıyla ilçeye kazandırılan 5 halı sahadan biri olan Kovanoluk Mahallesi Halı Sahası’nda maç yapan çocukların yanlarına giden Başkan Şevik, hem sohbet etti hem de çocukların oyunlarına eşlik etti. 

Önce kaleye geçen ardından da penaltı atışları yapan Başkan Şevik,  “Gençlerimizi ve çocuklarımızı spora özendirmek adına, Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ile yaptığımız protokol kapsamında ilçemize çok önemli spor yatırımları kazandırdık.  İlçe Stadının yenilenmesi, toprak yüzeyli Yenicekent Mahalle Stadının sentetik çim yüzeye dönüştürülmesi, tribünlerin yenilenmesi çalışmalarının yanı sıra 5 mahallemize 5 halı saha yaptık. Bugün bu sahalardan biri olan Kovanoluk Halı Sahasında çocuklarla birlikte maç yapıyoruz. Bu bizim için büyük bir keyif. Birçok mahallemize de basketbol, voleybol, tenis alanından oluşan çok amaçlı spor sahaları yapıyoruz.  Bizim amacımız gençlerimizi ve çocuklarımızı spor faaliyetlerinde yer almalarını sağlayarak kötü alışkanlıklardan uzak durmaları ve sağlıklı birer vatandaş olmaları” dedi.