BAŞKAN ŞEVİK PAZAR ESNAFINI ZİYARET ETTİ

BAŞKAN ŞEVİK PAZAR ESNAFINI ZİYARET ETTİ

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, "Gönül Belediyeciliği" ilkesi doğrultusunda sürdürdüğü esnaf ve vatandaş ziyaretlerine devam ediyor.

Her hafta Perşembe günleri kurulan ve bölgenin en büyük semt pazarlarından olan Buldan pazarını ziyaret eden Belediye Başkanı Mustafa Şevik, pazarcı esnafının ve vatandaşın yoğun ilgisiyle karşılaştı. Başkan Şevik, “'Gönül Belediyeciliği’ ilkesi doğrultusunda gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerimize belirli periyotlarda devam ediyoruz. Bu kapsamda ilçemizde Perşembe günleri kurulan pazaryerini gezerek esnaf kardeşlerimizle bir araya geldik. Onların isteklerini ve taleplerini dinledik. Yaptığımız hizmetleri esnaf ve vatandaşlarımızın taleplerini göz önünde bulundurarak gerçekleştireceğiz. Bizler pazar yerlerimize büyük önem veriyoruz. Esnafımızın da hemşehrilerimizin de buralara önem vermesi buraları temiz tutması kurallara uyması gerekiyor. Bütün pazarcı kardeşlerimize hayırlı işler diliyorum" dedi.

BAŞKAN ŞEVİK’E TEŞEKKÜR

Pazaryerindeki tezgâhları tek tek dolaşıp esnafla ve vatandaşlarla sohbet eden Başkan Şevik, her hafta olduğu gibi bu haftada evinin sebze ve meyve alışverişini buradan karşıladı.  Pazarcı esnafı “Alışverişini halk pazarından yaparak pazarcı esnafını tercih eden belediye başkanımıza teşekkür ederiz" diyerek  Başkan Şevik’in ziyaretinden ve ilgisinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdiler.