Başkan Sağınç Vatandaşın Derdini Dinliyor

Başkan Sağınç Vatandaşın Derdini Dinliyor

Kale Belediye Başkanı Mehmet Salih Sağınç ,Kale’li vatandaşların dertleriyle bizzat ilgileniyor

Kale Belediye Başkanı Mehmet Salih Sağınç ,Kale’li vatandaşların dertleriyle bizzat ilgileniyor

Kale’de Belediyeden isteği, derdi ve beklentisi olan vatandaşlar Belediye Başkanı Mehmet Salih Sağınç’a kolaylıkla ulaşarak dertlerini, sorunlarını ,istek ve dileklerini iletiyorlar

Başkan Sağınç , biz burada Kale’li vatandaşlarımız için , onlara hizmet etmek için varız. Onların bir isteği, bir dileği , bir temennisi varsa biz bu kapıları ardına kadar açık tutmak zorundayız. Bize rahatça ulaşabilmeleri ve konuşmaları gerekiyorsa bunu yapmalılar.

Biz Cumhurbaşkanı’ımız Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğü ile hizmet ediyoruz, Ak Parti Belediyeciliğinin ve Cumhurbaşkanımızın ilk prensibi tevazu sahibi olmamızdır.  Biz de işimizi yaparken tevazu sahibi olduğumuz gibi , gece gündüz demeden de çalışmalı ve hizmet etmeliyiz.

Bu vatandaşımız yağan yağışlardan sokaklarının su topladığını ve bundan duydukları rahatsızlıkları dile getirdi. Hemen DESKİ ile iletişime geçtik , ben gidip yerinde inceledim, Deski hemen kanal temizliklerini yaptı ve kalıcı bir çözüm üretip vatandaşımızın sıkıntısını gidermeye çalışıyoruz. Bu arada DESKİ’ de hemen bizim isteğimizi dikkate alıp harekete geçiyor, kendilerine buradan teşekkür ediyorum dedi.

Biz Makam ‘da hizmet için varız .öyle olduk ve böyle olmaya devam edeceğiz dedi.

Başkan Sağınç daha sonra Traktörün direksiyonuna geçti , çalışmalar katıldıktan sonra tüm Şoförlerin 30 Kasım Dünya Şoförler Gününü kutlar ,kazasız, belasız seyirler dilerim dedi.