Başkan Özbaş, her zaman halkla iç içe, halkın içinde

Başkan Özbaş, her zaman halkla iç içe, halkın içinde

İlçede hayata geçirdiği sosyal belediyecilik çalışmaları ile her kesimden insanın takdirini toplayan Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, sık sık mahallelerde.

Vatandaşların istediği her an ulaşabildiği Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, gününün çoğu zamanını ilçe halkı ile geçiriyor. Belediye hizmet binasına gelerek talep ve isteklerini iletmek isteyen vatandaşları her gün makamında ağırlayan Belediye Başkanı Özbaş, şahsi cep telefon numarasını ilçe halkına dağıtarak “Kolay ulaşılan Belediye Başkanı” unvanını bırakmıyor. Mahalle ve esnaf ziyaretlerini sık sık gerçekleştiren Başkan Özbaş, vatandaşlardan bir gün bile ayrı kalmıyor.

Başkan Özbaş, son olarak Zafer Caddesi’ndeki esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Tek tek iş yerlerinde esnafları ziyaret ederek sohbet etti. Cadde üzerindeki kahvehanelere de uğrayan Başkan Özbaş, samimiyetin hâkim olduğu ziyaretlerde vatandaşlarla uzun süre sohbet ederek istişarelerde bulundu.

İlçe ekonomisinin bel kemiği olan esnafların çok değerli olduğunu belirten Başkan Özbaş, “ İlçemize hizmetkâr olmak için bizleri seçen kıymetli hemşehrilerimizle her gün bir arada olmaya çalışıyoruz. Kimi zaman biz onları belediyemizde ağırlıyoruz; kimi zaman da bizler onları ziyaret ederek misafir oluyoruz. Bizlere gönüllerini açan kıymetli hemşehrilerimize çok teşekkür ediyorum. Günden güne projelerimizle güzelliğine güzellik katan ilçemize esnaflarımız ve vatandaşlarımız ile yaptığımız istişarelerle daha güzel çalışmalar ve hizmetler ekliyoruz. Bizler bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada esnaflarımızın ve hemşehrilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.