Başkan Mehmet Uz, “Kulübü kayyuma bırakmam”

Başkan Mehmet Uz, “Kulübü kayyuma bırakmam”

Denizlispor yönetiminin kongreye gitmesi ve ardından çoğunluk sağlanamayınca ortaya atılan “Kayyuma devredilecek” sözlerine başkan Mehmet Uz basın toplantısında cevap verdi.

Geçtiğimiz günlerde olağanüstü kongreye giden A. Denizlispor’da aday çıkmaması üzerine kongre ertelenmiş, ardından “Kulüp Kayyuma devredilecek” sözleri ortaya çıkmıştı. Bugün basın toplantısı düzenleyen Başkan Mehmet uz, “Kulübü ne başsız bırakırız, nede kayyuma” dedi. 

“Kayyum” açıklamaları dahil, kulübün içinde bulunduğu sorunlarla ilgili açıklamalarda da bulunan Başkan Mehmet Uz, “Transferin kapalı olmasından dolayı elimiz, kolumuz bağlı” dedi. 

TAKIM LİGDEN DÜŞMEYECEK

Başkan Mehmet Uz, “Bizim amacımız kulübün borçlarını bitirerek, layık olduğu noktaya getirmekti. Sonra projeleri nasıl planlandığımız ve yaptığımız şekilde yol almak istiyoruz. Ama bu yolda her konuda yalnızlığa itildik. Taraftar bile sahip çıkmıyor” dedi.

Kongrede aday çıkmadığını belirten Başkan Mehmet Uz, “Kongrede kimse aday olmadı. Kulübe sahip çıkmadı. Bu durumda kulübü başsız bırakmak bize yakışmaz. Kararımızı yönetim kurulundaki arkadaşlarla değerlendireceğiz. Ayrılmak isteyenler olursa karışmayacağız. Kulübe sahip çıkılması için gönül verenlerin kapılarını aşındırıyoruz. Yeniden bir yönetim oluşturarak, kongre ile kulübü emin ellere bırakacağız.” şeklinde konuştu.