Başkan Doğan; "Yeni balık hali, ilçemizin yeni lezzet durağı olacak"

Başkan Doğan; "Yeni balık hali, ilçemizin yeni lezzet durağı olacak"

Başkan Doğan; "Yeni balık hali, ilçemizin yeni lezzet durağı olacak"

(İHA) - Yeni Balık Hali projesi hakkında konuşan Başkan Doğan, “Balık hali projemiz ile hem yeni sosyalleşme alanları oluşturacağız hem de yeni istihdam alanları sağlayacağız” diye konuştu.

60+1 Proje Tanıtımı ve Bilgilendirme Programı’nda göreve geldiği tarihten bugüne kadar yaptığı hizmetler hakkında da konuşan Şeniz Doğan, yeni dönemde Merkezefendi’ye kazandıracağı projelerden dolayı çok heyecanlı ve mutlu olduğunu belirtti. Açıkladığı her proje ile hemşehrilerinden büyük destek gören Doğan, “5 yıldır ilçemize hep birlikte hizmet ediyor, ortak akıl ile projeleri hayata geçiriyoruz. Bu anlayış önümüzdeki dönem de devam edecek” ifadelerini kullandı.

Uzun zamandır Balık Hali projesi üzerinde çalıştıklarını ifade eden Başkan Doğan, “Mehmet Akif Ersoy Mahallemizde, 6 bin 694 metrekare alanda kurulu, Merkezefendi'mizin çekim alanı olacak yepyeni bir balık hali açıyoruz. Toplam 16 dükkanda, taptaze deniz ürünleri bulunacak. Pişirme dükkanlarıyla birlikte, yaklaşık bin kişilik restoran alanı ile Merkezefendililere hizmet vereceğimiz Balık Hali'nin tüm detaylarını tamamladık. En kısa sürede yapımına başlayacağımız Balık Hali'nin hemşehrilerimize ve Merkezefendimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.