Başkan Doğan seçim startını verdi

Başkan Doğan seçim startını verdi

Başkan Doğan, “Size bir müjde vermek istiyorum ‘Kazanacağız’”

(İHA) - 31 Mart Yerel Seçimleri için Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) tarafından tekrar aday gösterilen Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışı ile seçim startını verdi.


Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışına CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bülent Nuri Çavuşoğlu, CHP İl Başkanı Ali Osman Horzum, Bozkurt Belediye Başkan Adayı Birsen Çelik, CHP Meclis Üyeleri, Muhtarlar, CHP’den aday gösterilen Denizli ilçe belediye başkan adayları ve binlerce vatandaş katılım sağladı. Şeniz Doğan’ın görev süresi boyunca ayrım yapmadan Merkezefendi’yi yönettiğini ifade eden CHP Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum, "Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan'a bu güzel çalışmaları ilçeye kazandırdığı için teşekkür ediyorum. 2019'dan 2024'e kadar sizleri ne pahasına olursa olsun yalnız bırakmayan başkanımıza tekrar teşekkür ediyorum. Sadece Denizli'de değil Merkezefendi'de değil ülkenin neresinde ihtiyaç varsa her türlü yardımı yapan başkanımız Merkezefendi'yi öyle güzelleştirdi ki, ilçemize birçok merkez kazandırdı" dedi.
"Hep birlikte güzel şeyler başaracağız"
CHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bülent Nuri Çavuşoğlu, "Derman belediyecilik herkese lazım. Başkanımız Şeniz Doğan, bunu tüm Türkiye'ye ve Denizli'ye çok güzel gösterdi. Şeniz Başkanımızın Seçim Koordinasyon Merkezimizin açılışını yapmaktan gerçekten büyük bir gurur duyuyoruz. Hep birlikte güzel şeyler başaracağız. Merkezefendi'de yaşattığımız bu güzelliği Denizli'nin tamamına yaşatacağız. Gençlerimizle, kadınlarımızla ve güzel dostlarımızla başaracağız. Su faturalarında yüzde 50'ye varan indirimler yapacağız" diye konuştu.

“Size bir müjde vermek istiyorum 'Kazanacağız'”
CHP Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Şeniz Doğan, “Size bir müjde vermek istiyorum. Kazanacağız mutlaka kazanacağız. Merkezefendi'de 5 yılda birbirinden güzel işler yaptık. 2019 yılında göreve geldiğimde Merkezefendi güçleşen ve gelişen yerdi. Ama birçok sorun vardı insanlar ötekileştirilmişti. Yani biz bir gül bahçesi devralmadık. Bizim en büyük projemiz hatırlarsanız sevgi, huzur ve kardeşlikti. Yine en büyük projemiz sevgi, huzur ve kardeşlik olacak sevgili yol arkadaşlarım. Benim hiç bir zaman insanların memleketi, cinsiyeti ve ırkıyla işi olmadı. Bizler aynı kaptan yemek yedik aynı yollardan yürüdük. Gönüllere girdik birlik olduk. Sevgili Denizlililer sizler dimdik arkamda olduğunuz sürece ben gönüllere girmeye devam edeceğim, iyi ki varsınız. 2019'dan itibaren göreve geldiğimiz de Cumhuriyet Halk Partimizin olmazsa olmazlarından bir tanesi hesap verebilir, şeffaf ve adil bir belediyecilik anlayışını Merkezefendi Belediyemizde sergiledik. Belediyemizin kapıları her zaman halka açıktı. Sosyal tesisler ve parklar yaptık. Bizler bu ekonomik krizde yoksul sofralara 'Merkezefendi Halk Ekmek'i getirdik. Alım günün zor olduğu bu günlerde çocuklarımız süt içsin dedik ve 2-5 yaş arası çocuklarımızı Halk Süt ile buluşturduk. Esnafa ilk desteği Merkezefendi Belediyesi olarak verdik. 7'den 77'ye o sanat ruhunu gerçekleştirdik. Kimse doğduğuna pişman olmasın dedik Denizlimize Alzheimer Merkezimizi yaptık. Şehrimize bir sürü park kazandırdık. Gençlere, 100. Yıl Gençlik ve Yaşam Merkezimiz ile onlara umut olduk. Üreticiler, hayat çok pahalı dedik çiftçilere, üreticilere ve üreten kadınlara gübre, yem ve küçük baş hayvan desteğinde bulunduk. Tekrardan ilçemizin ihtiyaçlarını gidermek için 5 yıl daha yola çıktık yol arkadaşlarım. Halkın belediyesini halka vermeye hazır mısınız. Sizlerin desteğiyle 31 Mart'ta tarih yazmaya hazır mısınız. Güzel günler, aydınlık günler sizinle olsun" ifadelerini kullandı.