BAŞKAN CEŞEN’DEN BAL VE SÜPER AMATÖR LİG MESAJI

BAŞKAN CEŞEN’DEN BAL VE SÜPER AMATÖR LİG MESAJI

Denizli ASKF Başkanı Feyyaz Ceşen, tüm  takımlara başarılar diledi

Hafta sonunda başlayacak olan Bölgesel Amatör Lig, Denizli Süper Amatör Lig ve U 18 Ligi maçları öncesi Denizli ASKF Başkanı Feyyaz Ceşen, tüm  takımlara başarılar diledi. Başkan Ceşen, “Bu sezon liglerde yer alacak olan takımlara üstün başarılar diliyorum” dedi.

Türkiye’de profesyonel liglerin ardından hafta sonunda Bölgesel Amatör Lig’de de 2023-2024 sezonu başlayacak. Ülke genelinde 2023-2024 sezonunda Bölgesel Amatör Lig 12 grupta 169 takımın katılımıyla oynanacak. Denizli’yi BAL’da temsil edecek 3 takım Sarayköyspor, Yeşil Çivril Belediyespor ve Irlıganlıspor olacak. İlimizden 3 takımın yanı sıra Burdur, Aydın, Isparta, Antalya, Muğla ve Uşak temsilcilerinin yer aldığı BAL 5. Grup’ta 14 takım bulunuyor. Yeni sezonun ilk haftasında Denizli derbisi oynanacak. 15 Ekim 2023 Pazar Günü saat 14.00’de Sarayköy İlçe Stadı’nda Sarayköyspor ile Yeşil Çivril Belediyespor kozlarını paylaşırken, ligin yeni takımı Irlıganlıspor aynı gün ve saatte Kırkgöz Döşemealtı Belediye Gençlik ve Spor takımı ile karşılaşacak.

DENİZLİ SÜPER LİG’DE DE SEZON BAŞLIYOR

Denizli’de yerel liglerde heyecan hafta sonunda başlayacak. 2 grupta 20 takımın yer aldığı ligde hafta sonu 10 maç oynanacak. 14 Ekim 2023 Cumartesi günü Beyaz Grup’ta Değirmenönü – Çıtakspor, Akkonakspor – Dodurgalarspor, Acıpayam belediyespor – Bağbaşı Zeytinkösypor, Çal Belediyespor –Denizligücü ve İstiklalspor – Alpraslan Gençlik maçları oynanacak.Kırmızı Grup’ta 15 Ekim 2023 Pazar günü Yeşil Çınar – TRK Tekstil, Kızılcabölükspor – Tavas Birlikspor, Buldan Belediyespor – Çivril Kıralan Demirspor, Dokuzkavaklarspor – Denizli İ.Y. Gürellerspor ve Şahinspor – Kartalspor maçları yapılacak. Denizli’de başlayacak olan bir başka lig ise U 18 olacak. 4 grupta 22 takımın yer aldığı bu ligde de heyecan hafta sonundaki maçlarla başlayacak.

CEŞEN TAKIMLARA BAŞARILAR DİLEDİ

Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Feyyaz Ceşen yeni sezon öncesi ligde Bölgesel Amatör Lig, Denizli Süper Amatör Lig ve U 18 Liglerinde yer alacak olan takımlara başarılar diledi. “Yeni sezon centilmence geçsin” dileklerinde bulunan Ceşen, “Bu yıl ilimizi Bölgesel Amatör Lig’de Sarayköyspor, Yeşil Çivril Belediyespor ve Irlıganlıspor temsil edecek. Takımlarımızın sezon boyunca başarılı sonuçlar almasını ve Denizli’mizi başarıyla temsil etmesini diliyorum. Bu ligde yer alacak takımlarımıza Denizlili sporseverlere olarak destek olunmasını rica ediyorum. Ayrıca yine hafta sonunda Denizli Süper Amatör Lig ve U 18 Ligleri başlayacak. Bu liglerde de yer alan tüm takımlarımıza başarılar diliyorum. Centilmence geçmesini dilediğimiz bu sezon hayırlı uğurlu olsun” dedi.