Başkan Ayhan : Muhtarlarımızla Hizmete Devam Ediyoruz

Başkan Ayhan : Muhtarlarımızla Hizmete Devam Ediyoruz

Güney Belediye Başkanı Halil Ayhan, “Güney için hizmetlerimize ara vermeden devam ediyoruz

Güney Belediye Başkanı Halil Ayhan, “Güney için hizmetlerimize ara vermeden devam ediyoruz.” Dedi

Güney ilçesinde muhtar ve vatandaşlar ile birlikte, ilçenin sorunlarını çözmek, dertlere derman olmak için bütün kesimler Belediye Başkanı Halil Ayhan’ın çevresinde kenetlenmiş bulunuyor. Özellikle mahalle muhtarları, Başkan Ayhan’ın sorunlarına eğilmelerine çok seviniyorlar. 

Başkan Ayhan’da muhtarların çalışmaları kendilerine ışık olduğunu belirterek, “İlçemizdeki eksiklerin tespiti, yapılacak olan işler için Muhtarlarımızın önemi çok büyük. Biz Ak Parti Belediyeciliği ile hiç durmadan, yorulmadan çalışarak hizmet vermeye devam ederken, muhtarlarımızın da katkısı bize çok oluyor. Değerli Muhtarlarımız sorunlarını ve isteklerini bize iletiyorlar, biz de onların bu isteklerini ve dileklerini imkanlarımız ölçüsünde, elimizden geldiğince yerine getirmeye çalışıyoruz. Netice de onlar da vatandaş için veya yaşadıkları yerlerin sorunları için bize geliyorlar.” Dedi.

Belediye Başkanı Halil Ayhan, muhtarlar sayesinde hızlı hareket ettiklerini belirterek, “Bu arada bizim de yapmak istediğimiz çalışmaları Muhtarlarımızın yardım ve destekleri ile yerinde ve daha çabuk gerçekleştirebiliyoruz. Gerek hizmet yarışında, gerekse de sosyal faaliyetler ve yardımlar konusunda da Muhtarlarımızla ortak hareket etmeye gayret ediyoruz. Tüm muhtarlarımızla uyum içinde çalışıyor, hizmet vermeye çalışıyoruz. Bundan sonra da bu uyumu sürdürüp hizmet ermeye devam edeceğimizi umuyorum. Bunda dolayı tüm Muhtarlarımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

MUHTARLAR ÇALIŞMALARDAN MEMNUN

Ertuğrul Mahallesi Muhtarı Şuayip Başoğlu ve Cindere Mahallesi Muhtarı Bahtiyar Sungur kendilerine her zaman yardımcı olan, belediye kapılarını ve imkanlarını sunan Başkan Ayhan ile uyumlu çalıştıklarını belirterek “Belediye Başkanımız Halil Ayhan’ın kapıları bize her zaman açık. Ne zaman, ne sorunumuz varsa, bizimle yakından ilgileniyor. Bizde bu sayede vatandaşlarımızın ve Mahallelerimizin sorunlarını kolayca çözüyoruz.

Başkanımızın hem makamı hem de telefonu devamlı açık, her sorunumuzu her saat iletebiliyoruz. Amacımız Güney’de sorun kalmasın, olan sorunlarda hemen çözülsün. Bunun için Halil Ayhan başkanımız ve ekibi bize her zaman yardımcı oluyorlar, bizde onların bir istekleri olduğunda yerine getirmeye çalışıyoruz. Umarız bu uyumlu çalışma her zaman devam eder. Sayın Başkan Halil Ayhan ve ekibine çok teşekkür ediyoruz” dediler.