Başkan Ayhan :Bu BAYRAK İmandır, Bu BAYRAK Ahlaktır, Bu BAYRAK Adalettir

Başkan Ayhan :Bu BAYRAK İmandır, Bu BAYRAK Ahlaktır, Bu BAYRAK Adalettir

Güney Belediye Başkanı Halil Ayhan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyetin kuruluşunun 100 yılı dolayısı ile bir mesaj yayımladı

Güney Belediye Başkanı Halil Ayhan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyetin kuruluşunun 100 yılı dolayısı ile bir mesaj yayımladı.

Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK'ümüzün Önderliğinde İlan Edilen Cumhuriyetimizin 100. Yılında Güney'imiz de çoşkuyla kutlayacağımız Bayramımızda önce ilçede bayrak dağıttık daha sonra fidan diktik. Pazar günü en büyük çoşku Güney'de yaşanacak. Bayramımız kutlu olsun dedi.

Başkan Ayhan ilçede Bayrak dağıtırken şu ifadelere yer verdi.

Bu BAYRAK İmandır,
Bu BAYRAK Ahlaktır,
Bu BAYRAK Adalettir.
Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK'ümüzün Önderliğinde İlan Edilen Cumhuriyetimizin 100. Yılında İlçe Esnaflarımıza Anlı Şanlı Türk Bayrağımızı Dağıtıyoruz.
29 Ekim Pazar Günü 100. Yılını Kutlayacağımız Cumhuriyet Bayramımızda Tüm İş Yerlerimizi ve Evlerimizi Bayraklarımız ile Donatıyoruz. En Çoşkulu ilçe olmak için vatandaşlarımızın katılımını bekliyorum.

Cumhuriyetin 100. Yılı kutlamaları vesilesiyle Belediye Başkanı Halil AYHAN Aşağıçeşme Köy Yaşam Merkezinde, İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü bünyesindeki kursiyerlerle fidan dikimi gerçekleştirdi.
Etkinlik sonrasında ilçe Kaymakamı ve Belediye Başkanı Aşağıçeşme Köy Yaşam Merkezini gezerek kursiyerlerle sohbet etti