Baro’dan İzmir’deki Avukat Olayına Kınama

Baro’dan İzmir’deki Avukat Olayına Kınama

Geçtiğimiz günlerde, icraya gelen alacaklı avukatını yere yatırarak, başına silah dayanması olayını şiddetle kınayan Denizli Barosu,” Mesleğimize ve meslektaşlarımıza yönelen  her türlü saldırı…

Kongreye hazırlanan Denizli Barosu, bir yandan da meslektaşlarına yönelik olayların takipçisi olarak görevini yerine getiriyor. Son olay ise İzmir’de meydana geldi. Bir alacaklının avukatı olarak borçlunun evine/işyerine icraya giden avukat, borçlu tarafından kafasına silah dayanarak yere yatırılmış ve hakaret edilmişti. Denizli Barosu Başkanı Müjdat İlhan, olayını kınayarak “Bize karşı yapılan her türlü saldırıya karşı sonuna kadar mücadele edeceğiz dedi.

Konu hakkında açıklama yapan Denizli Barosu Başkanı Avukat İlhan, “İzmir Barosu üyesi bir meslektaşımıza ve icra memuruna karşı  gerçekleştirilen saldırı sonrasında yakalanan fail, savcılık tarafından tutuklama istemi ile  sevk edilmiş ve bugün yapılan sorgu sonucunda tutuklanmıştır.

Mesleğimize ve meslektaşlarımıza yönelen  her türlü saldırı karşısında sonuna kadar mücadelemize devam edeceğiz. Mesleğimizin ve cübbelerimizin yere düşmesine izin vermeyeceğiz. Konunun sonuna kadar takipçisi olacağımızı kamuoyuna saygıyla sunarız.” Dedi. 

Denizli Barosu olayın takip edileceğini de belirtti.