Babadağspor’a sponsor desteği

Babadağspor’a sponsor desteği

Babadağspor, MGM Express sponsorluğu ile daha güçlü

(İHA) - Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı’nın öncülüğünde Selami Kaya başkanlığında kurulan Babadağspor, yoluna emin adımlarla devam ediyor.

Lige güçlü bir giriş yapmak isteyen Babadağspor’un MGM Express ana sponsoru oldu. Başkan Atlı ve Kulüp Başkanı Kaya, MGM Express’in büyük desteği için teşekkür ziyaretinde bulunarak firma ortakları Metin Zengin ve Mustafa Ödemiş forma hediye etti.

Babadağ’da gençlerin spor yapması, kötü alışkanlıklardan uzak durması adına harekete geçen Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı, Babadağspor’un kurulmasına öncülük etmişti. Kulüp Başkanlığına Belediye Meclis Üyesi Selami Kaya’nın gelmesinin ardından yapılanma çalışmalarını büyük oranda tamamlayan Babadağspor bu sene 2. Amatör Küme’den serüvenine başlayacak.
Kulüp yapılanmasının yanında sürdürülebilir bir ekonomi ile yola devam etmek isteyen Babadağspor’un ana sponsoru MGM Express oldu. Gençlerin spor yapması için elini taşın altına koyan MGM Express temsilcileri Metin Zengin ve Mustafa Ödemiş’ teşekkürlerini sunan Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı ve Kulüp Başkanı Selami Kaya, firmayı ziyaret ederek forma hediyesi sundular.
MGM Expres’in yanı sıra Çakır Tekstil’in Sahibi ve Kulübün Yönetim Kurulu Üyeleri arasında yer alan Çakır Tesktil Sahibi Uğur Çakır, Babadağspor’un krampon sponsoru oldu.

“Babadağspor projesi tüm hızıyla devam ediyor”
Sponspor destekleri ile daha güçlü hale gelen Babadağspor için konuşan Başkan Ali Atlı; “Babadağ’da gençlerimizin spor yapması, kötü alışkanlıklardan uzaklaşması için bir şeyler yapmamız gerekiyordu. Bunun için hayata geçirdiğimiz Babadağspor projesi tüm hızıyla devam ediyor. Kulübümüzü kurduk, yapılanmalarımızı tamamlıyoruz. Sponsorlarımız ile daha güçlüyüz. Babadağspor’a destek olan MGM Express’in ortakları Metin Zengin ve Mustafa Ödemiş’e, Çakır Tekstil’in Sahibi ve Kulübün Yönetim Kurulu Üyemiz Uğur Çakır’a teşekkür ediyoruz. Babadağspor inşallah lige fırtına gibi başlayacak” dedi.