BABADAĞ YAZ FUTBOL OKULU BAŞLADI

BABADAĞ YAZ FUTBOL OKULU BAŞLADI

Babadağ Belediyesi Yaz Futbol Okulu, dünyanın tek gençlik bayramı olan 19 Mayıs'ta start verdi.

Babadağ Belediyesi sosyal projelerine ara vermeden devam ediyor. İlçe merkezi ve Kelleci mahallelerinde bulunan iki halı sahada yaz futbol okulu açan Babadağ Belediyesi, okulların startını da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nda verdi.

İlçede yaşayan yaklaşık yüz genç ve çocuğun futbol eğitimi alacağı futbol okullarının açılışında konuşan Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı “İlçemizde futbola büyük bir ilgi var. Gençlerimizin sporla buluşması için tüm imkanlarımızı zorluyoruz. Yaz Futbol Okulları sayesinde, çocukların kötü alışkanlıklardan uzak durarak zamanını en iyi şekilde değerlendirmesini sağlamak istiyoruz. Spor gençleri, çocukları ve spor yapan herkesi kötü alışkanlıklardan uzak tutuyor. Alt yapının da gelişmesine katkı sağlıyor. Geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımızın doğru yetişmesi için son derece önemli. İlçemizde yaşayan toplam 100’e yakın çocuk kursa katıldı. Her birine forma dağıtacağımı gerçekleştirdik. Hedefimiz bu tarz etkinlikleri arttırmak” dedi.

Futbol okulu açılışını özellikle 19 Mayıs’ta yapmak istediklerini vurgulayan Ali Atlı “Ulu Önderimiz, gençlere ve çocuklara ayrı bir önem veriyordu. Bizler de Atatürk’ün ışığında, gençliğe armağan ettiği bayramda açılışımızı gerçekleştiriyoruz. Bütün ümidi gençlikte olan Atamızı şükran ve özlemle anıyoruz” diyerek sözlerini noktaladı.

Forma dağıtımının ardından gerçekleştirilen ilk antrenmanı da takip eden Ali Atlı, formaların yapımında kendilerine destek olan Denizli’nin köklü firması Poyraz Boya’ya da teşekkür etti.