ATEŞ ÇİVRİL’İ ÜZDÜ

ATEŞ ÇİVRİL’İ ÜZDÜ

Çivril ilçesinin unutulmaz Belediye Başkanlarından Ahmet Ateş, geçtiğimiz günlerde rahatsızlanarak kaldırıldığı Servergazi Devlet Hastanesi’nde vefat etmişti. Başkan Ateş, Çivril tarafından…

Çivril ilçesinin unutulmaz Belediye Başkanlarından Ahmet Ateş, geçtiğimiz günlerde rahatsızlanarak kaldırıldığı Servergazi Devlet Hastanesi’nde vefat etmişti. Başkan Ateş, Çivril tarafından sevilen birisiydi.

Çivril ilçesinin duayen siyasetçilerinden ve eski belediye başkanlarından Ahmet Ateş’i kaybettik. Uzun süre Doğru Yol Partisi Çivril teşkilatlarında çalışan, Çivril ilçe başkanı av.Galip Yıldız’ın il Yönetim Kurulu üyesi olarak Denizli’ye gelmesinden sonra DYP İlçe Başkanlığı görevini yüklenerek Çivril ilçesinde bayraklaştıran Ahmet Ateş, daha sonra DYP’den Çivril Belediye Başkanı seçilmiş ve ardından AKP’ye geçerek kir dönemde AKP Çivril belediye başkanı olarak görev yapmıştı. AKP bünyesinde bir dönem İl Genel Meclisi üyeliği de yapan Ahmet Ateş, geçen hafta evinde geçirdiği rahatsızlıktan dolayı hastaneye kaldırılmış, tedavi görürken kurtarılamayarak vefat etmişti.

Çivril ilçesinin önde gelenlerinden Vehbi Demir, Ahmet Ateş ile birlikte kader birliği yapan insanlardan birisi olarak, derin üzüntüsünü “Çok değerli abim, dostum, duayen siyasetçi Ahmet Ateş’i zamansız kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyim. Evinde geçirdiği rahatsızlıktan sonra kaldırıldığı Servergazi Devlet Hastanesinde devam eden tedavi sırasında aldığımız vefat haberi Çivril’i ve sevenlerini derinden etkiledi. 
Ahmet Ateş, Çivril’imizin kalkınması için hayatı boyunca büyük hizmetlerde bulunmuştur.
Ahmet Ateş, ciddi bir siyaset adamı, samimi bir Çivril sever ve yüksek insani değerlere sahip bir politikacıdır. Merhum Ahmet Ateş’i ebedi hayata uğurlarken Çivril’imize kazandırdığı değerlerden dolayı şükranlarımı ifade ediyorum. 
Denizli ve Çivril’in büyük değeri, duayen politikacı, çok kıymetli arkadaşım, abim Ahmet Ateş’e Allah`tan rahmet, ailesine, yakınlarına, tüm Çivril halkına başsağlığı diliyorum” diye yazdı.