ATATÜRK'Ü GÖREN SON DENİZLİ'Lİ HAYATA VEDA ETTİ

ATATÜRK'Ü GÖREN SON DENİZLİ'Lİ HAYATA VEDA ETTİ

Aslen Çivril Bozdağ Mahallesinden olan ve 1960 lı yıllardan bu yana Denizli”de yaşayan Mustafa Ali Özdemir 101 yaşında hayata veda etti. Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Ulu Önder Atatürk”ü Ödemişte…

Aslen Çivril Bozdağ Mahallesinden olan ve 1960 lı yıllardan bu yana Denizli”de yaşayan Mustafa Ali Özdemir 101 yaşında hayata veda etti. Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Ulu Önder Atatürk”ü   Ödemişte gören son yaşayan Denizli” liydi.

Mustafa Ali Özdemir  yaşlılığa bağlı rahatsızlıktan dolayı 04.12.2019  saat ;22.00 sıralarında hayata gözlerini yumdu.

 15 Mayıs 1919 tarihinde  Bozdağ köyünde doğan Özdemir;  19 yaşında babasını kaybetti. Kardeşlerine babalık yeğenlerine dedelik yaptı.  Çocuklarının tümünü okutan özdemir ; Yeğenlerinin üzerinde de okumaları için etkili oldu.

Nafiye Ünal, Necdet Özdemir, Denizli Alzaymır Derneğinin kurucu başkanı ve  Denizli Kent Konseyi eski Başkanı Fatma Kılıç”ın , Özel Elit Kolejin Kurucusu olan Yılmaz Özdemir”in babası,  Pamukkale Üniversitesi Öğr. Gör. Necmi Özdemir, Hacettepe Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Nebi Özdemir”in de amcasıydı..  Mustafa Ali Özdemir”in Cenazesi  (bu gün)  05 ARALIK 2019  PERŞEMBE ASRİ MEZARLIK CAMİİNDE  kılınacak ÖĞLE namazına müteakip ASRİ MEZARLIKTA toprağa verilecektir.