ASIL KAR YAĞIŞI BUGÜN BAŞLAYACAK

ASIL KAR YAĞIŞI BUGÜN BAŞLAYACAK

Son yılların en büyük kar yağışının beklendiği ülkemizde, bütün tedbirler alınırken, ilimiz Denizli yarın ve cumartesi günü karlı olacak. Sıcaklık ise 2 dereceye kadar düşecek.

Türkiye son 35 yılın en büyük kış mevsimine giriyor. Kar yağışı ve fırtına 57 ilimizde oldukça etkili olacak ve uzun süre kalacak. Meteoroloji İstanbul'a turuncu, 57 ile ise sarı uyarı geçildi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün bir süredir uyardığı son 35 yılın en yoğun kar yağışı gece saatlerinde başlayarak gün içinde İstanbul'da etkisini gösterdi. Özellikle Avrupa Yakası'nda etkili olan ve güne uyanan İstanbulluları beyaz örtüyle karşılayan kar yağışı, ilerleyen saatlerde Anadolu Yakası'nın yüksek kesimlerinde de kendini göstermeye başladı.

ASIL KAR YARIN GELİYOR

Meteoroloji tarafından Ankara, İstanbul, Bursa ve Konya dahil olmak üzere 58 şehir, 11 Mart Cuma günü yoğun kar yağışı için uyarıldı. İstanbul'a turuncu, 57 kente ise sarı kodlu uyarıda bulunuldu.

Denizli Hava Durumu
Denizli şehrinde 10 Mart 2022 Perşembe günü hava Karlı, sıcaklık ise 6 dereceyi gösteriyor. 11 Mart 2022 Cuma günü ise havanın Karlı, ve sıcaklığın 2 derece olacağı tahmin edilmekte. 12 Mart 2022 Cumartesi günü hava Güneşli, sıcaklık ise 1 dereceyi gösterecek. 13 Mart 2022 Pazar günü için havanın Karlı olması bekleniyor, sıcaklık da 3 dereceyi bulacak. 14 Mart 2022 Pazartesi günü için havanın Güneşli olacağı yönünde tahminler var, sıcaklık ise 4 dereceyi gösterecek.