ARTIK KİMSE, OTELLERDEN HAVLU ÇALAMAYACAK..!

ARTIK KİMSE, OTELLERDEN HAVLU ÇALAMAYACAK..!

Her yıl fitness salonlarından otellere kadar misafir ve üyelerine havlu temini sağlayan işletmeler, kaybolan ya da çalınan havlular nedeniyle binlerce liraya varan maddi kayıplar yaşıyor.

Yaz aylarında hareketlenen turizm sektöründe havuz, plaj ve spa gibi alanlarda misafirler tarafından kullanılan havlu sayısı da artıyor. Her yıl fitness salonlarından otellere kadar misafir ve üyelerine havlu temini sağlayan işletmeler, kaybolan ya da çalınan havlular ve bu alana ayrılan iş gücü nedeniyle binlerce liraya varan maddi kayıplar yaşıyor. Senkron Yazılım tarafından geliştirilen yerli havlu takip sistemi Havlumat, özellikle yaz aylarında turizm sektöründe artan havlu kullanımını daha hijyenik hale getirirken havlu kayıplarının da önüne geçiyor.

Dünyanın Havlusu, Para Kazandıran Yerli Havlu Takip Sistemi Havlumat’a Emanet

Para kazandıran havlu takip sistemi Havlumat; fitness, spa, aqua parklar ve otellerdeki havlu operasyonlarının otomatikleşmesini sağlıyor. Senkron Yazılım tarafından geliştirilen Havlumat, misafire tanımlanan havlunun takibini tesis açısından kolaylaştırıp havlu kullanımının kontrol edilmesini sağlıyor. Havlu kayıplarının %100 önüne geçerken, aynı zamanda tesisler için günümüz koşullarında hijyen konforu da sunuyor. Diğer taraftan Havlumat’ı kullanan tesisler, bu iş için ayrıca personel istihdam etmelerine gerek kalmadığından, istihdam tarafında da tasarruf etmiş oluyor.

Havlu Yıkama Maliyeti Yüzde 40 Düşüyor

Günümüzde havlu kullanımının en yoğun olduğu alanlardan otellerde; havuz, spa ve plaj gibi alanlarda akla ilk gelen ihtiyaçların başında havlu geliyor. Dolayısıyla bu bölgelerdeki havlu işlemlerini otomatikleştirmek ve kontrol altına almak için tasarlanmış bir havlu takip sistemine daha fazla ihtiyaç duyuluyor. Havlumat ile misafirler havlularını Havlumat’tan oda kartları ile kendileri alabiliyor. Dolayısıyla oteller bu alanda çalıştırmak için ekstra bir personele ihtiyaç duymuyor. Bu da işveren için personel maliyetlerinin ciddi oranda düşmesi anlamına geliyor. Personel maliyetlerinin azalmasına ek olarak Havlumat sayesinde havlu kullanımları kontrol altına alınıp azaltıldığı için havlu yıkama maliyetleri de %40 oranında düşüyor. Havlumat, kaynakların verimli kullanılmasına katkıda bulunurken aynı zamanda zaman tasarrufu da sağlıyor.