Altıntop Şampiyonluğa İnanıyor

Altıntop Şampiyonluğa İnanıyor

Altıntop Şampiyonluğa İnanıyor

Denizli Sanayi Odası ve DEBAGED iş birliğiyle gerçekleştirilen Denizli Şirketler Basketbol Ligi'nde sona yaklaşıldı. Büyük bir heyecanla takip edilen turnuvanın final maçı 31 Temmuz 2024 Çarşamba günü oynanacak ve Altıntop Kuruyemiş ile Sirius takımları karşı karşıya gelecek.


Altıntop Kuruyemiş, turnuvada gösterdiği üstün performansla dikkat çekiyor. Oynadıkları 9 maçın tamamını kazanarak namağlup şekilde finale yükselen takım, sergilediği disiplinli oyun ve güçlü takım ruhuyla öne çıkmayı başardı. 
Takım kaptanlarından M.Taylan Göker, turnuvaya katılırken ilk amaçların takım olma ruhunu hissetmek ve basketbol oynarken keyif almak olduğunu belirtti. Göker, bu amaç doğrultusunda sahada basketbol yetenekleriyle ön plana çıkan Yunus Emre ve Batuhan’ın etrafında birleşip her maçı final gibi oynadıklarını ve bunun karşılığını aldıklarını vurguladı.
Altıntop Kuruyemiş, finalde karşılaşacakları Sirius ile grup aşamasında da mücadele etmiş ve bu maçı galip tamamlamıştı. Ancak Göker, Sirius’un güçlü bir takım olduğunu ve rövanş niteliği taşıyan final maçının büyük bir heyecana sahne olacağını düşündüğünü söyledi. Hedeflerinin, finalde de aynı performansı sergileyerek turnuvayı şampiyon tamamlamak olduğunu söyleyen Göker, "Umarım 10'da 10 yaparak turnuvayı kazanan biz oluruz" diyerek sözlerini tamamladı.
Denizli Şirketler Basketbol Ligi'nin final maçı, basketbolseverler tarafından büyük bir ilgiyle bekleniyor ve turnuvanın en heyecanlı karşılaşması olacağa benziyor.

Altıntop Final Maçına şu isimlerle çıkıyor :

Veli Tefenlili, Mehmet Sözbilen, Gürkan Gül, Batuhan Tefenlili, Ercan Tefenlili, Serdar Emin İyilikçi, Mehmet Taylan Göker, Yunus Emre Asığ