ALİ FIRAT, DENİZLİSPOR YÖNETİMİNİ ELEŞTİRDİ VE UYARDI

ALİ FIRAT, DENİZLİSPOR YÖNETİMİNİ ELEŞTİRDİ VE UYARDI

Geçtiğimiz dönem Denizlispor As Başkanlığını ve Futbol Şube sorumluluğunu yöneten Ali Fırat , sosyal medya hesabından Denizlispor yönetimine bir mektup yazdı, Fırat hem eleştirdi hem de eski…

Geçtiğimiz dönem Denizlispor As Başkanlığını ve Futbol Şube sorumluluğunu yöneten Ali Fırat , sosyal medya hesabından Denizlispor yönetimine bir mektup yazdı, Fırat hem eleştirdi hem de eski mesai aarkadaşlarını uyardı.

Geçtiğimiz sene Yusuf Şimşek yönetiminde alınan bir mağlubiyet sonrası THE-END diye sosyal medya hesabından yazmış ve Yusuf Şimşek gönderilmişti.Görev yaptığı dönem Medya ve taraftarlar tarafından da çok sevilen Fırat sosyal medya hesabında yönetime şu suçlama ve uyarılarda bulunan mektubu yazdı :

DENİZLİSPOR KULÜBÜN E MEKTUBUM

Kongrede delege size yetki vermiştir!bu yetkiyi istediğiniz gibi kullanma hakkınız var elbette bize de buna saygı duymak düşer lakin bir Denizlispor sevdalısı olarak iyi işler yaptığınız sürece sizi alkışlarım elimden geldiğince Öner’i sunarım kötü yanlış işler yaparsanız da eleştiririm. 1 hoca meselesi şimdi 2 yıllık bir anlaşma ve ciddi bi rakamla anlaştınız hangi mantıkla akılla yaptınız doğrusu merak ediyorumuzun yıllardır her sezon 3 hoca değiştiren kulübe OSMAN hoca gibi baskın bi karektere birde yetmezmiş gibi olağanüstü yetkiler verdiniz bi kulübün anahtarı kaldı vermediğiniz 2 yıl inanılır gibi değil. Buradan soruyorum hanginiz ben iki sene burdayım her şeye rağmen diyebilirsiniz samimi olalım hiç biriniz peki sizin olmayacağınız yerde gelen yönetimi aynı hoca ile çalışmak zorunda bırakmak ne kadar etik olur. Bir örnek Reha hoca örneğinde olduğu gibi hoca yarın başarısız olursa göndermek istediğinizde karşınıza çıkacak tazminatı hiç düşündünüzmü? Bu para bu kulüpten çıkacak. 2 İsmail haktan her zaman bir telefonla koşarak geldi evet futbolda başarı önemli bi kriter ama birde VEFA diye bir şey var gerçi o sizin için sadece bir semt ismi 3 böyük tehlike bir üst lige çıkmamak değil Mali disiplinden kopmaktır mali yapı çok önemli asla ve asla taviz verilmemelidir Hedefi bir üst lig olarak belirlediniz süper lakin bir üst lig için çok iyi bi planlamaya programa ve ciddi bi paraya ihtiyaç var bunların hiç birinin olmadığını bende sizlerde biliyoruz. Bunun örneği Eskişehirspor bir düşünün bu kadar harcamayı çıkmazsak ne olacak 20 milyon civarında ki borçla kıvranırken yarın bu rakamları nasıl disipline ederiz. Futbol kulüplerinin batmaları hep bu popilüzimden kaynaklanmıştır aman bu hastalıktan uzak durun buna bi kaç faktör daha eklemek mümkün. Üst Ligi planlıyorsanız şu ana kadar yaptığınız transferler yeterli değil alabilirseniz Fransa ikinci lige iyi bakın bizim lige çok benzer hem rakamlarda uygun kiralık oyuncudan yaşlı miladını doldurmuş futbolcular yerine genç başarıya aç futbolcular tercih edilmelidir OSMAN hocanın tarzında ağır savunmanın yeri Yok hızlı iki stoper lazım tüm bunlar sizin tercihleriniz elbet. İstediğinizi yaparsınız 1 kulübün Marka değerine dikkat edilmeli çünkü bu bir şehir külübü bir şehiri temsil ediyor. Size Öner’im bu takım şampiyon olmazsa dünyanın sonu değil ama amaaa borç tekrar 40-50 milyonlara çıkarsa bu Denizlispor un Sonu olur!!!