Adli Tıp Teknisyeni genç, Mektup bırakarak intihar etti

Adli Tıp Teknisyeni genç, Mektup bırakarak intihar etti

Denizli Merkezefendi Saraylar mahallesindeki PAÜ Acil Tıp merkezinde ATT (Acil Tıp Teknisyeni) olarak görev yapan Ömer Çeliktaş (23), muhtemelen maddi sıkıntıları yüzünden bir mektup bıraktıktan…

Paü Acil Tıp Merkezi’nde Acil Tıp Teknisyeni olarak görev yapan 23 yaşındaki Ömer Çeliktaş, maddi imkansızlıklar yüzünden ek iş olarak çalıştığı tahmin edilen bir iş hanındaki bıçakçı da dün gece ilaç alarak canına kıydı. Muhtemelen ilaç aldıktan sonra yazdığı bir sayfalık mektubunda daha öncede intihara teşebbüs ettiğini ama beceremediğini belirten talihsiz genç “Yaşamayı beceremedim. İntiharı kendi hür irademle yaptım” şeklinde ifadeler kullandı.

Edinilen bilgiye göre; Merkezefendi Saraylar Mahallesi Demirciler Caddesi üzerinde bulunan Havuzlu Çarşı İşhanı 2. Kattaki bıçakçı dükkanında, 23 yaşındaki ATT Ömer Çeliktaş damar yoluyla iğne ile kendisine ilaç enjekte ederek intihar etti.

Olaydan sonra iş hanı esnafları ve gencin yakınları tarafından işyerinde baygın bir şekilde bulunan Ömer Çeliktaş’ın, haber verilen 112 acil ekiplerinin gelmesi ile, yaşamını yitirdiği belirlendi. Çeliktaş’ın cansız bedeninin yanında intihar ettiği malzemeler ve “Özür dilediği, veda ettiği” bir sayfalık mektup bulundu. Talihsiz gencin cesedi, olay yeri ekiplerinin incelemelerinin ardından PAÜ Adli Tıp Morguna kaldırıldı. Olay ile ilgili soruşturma geniş çaplı sürdürülüyor.