Acıpayam’da mahallere değer katan projeler tamamlanıyor

Acıpayam’da mahallere değer katan projeler tamamlanıyor

Acıpayam’da mahallere değer katan projeler tamamlanıyor

Kelekçi Mahallesi'nde tamamlanan sosyal tesis ve Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından yenilenen futbol sahası, Acıpayam halkının hizmetine açıldı.

Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, "Zolan Başkanımızın katkılarıyla mahallemize değer katan bu projelerle gurur duyuyoruz. İyi ki varsınız" dedi. Yenilenen tesisler, mahalle sakinleri tarafından memnuniyetle karşılandı.

 

Acıpayam ilçesinde Kelekçi Mahallesi'nde tamamlanan sosyal tesis ve Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından yenilenen futbol sahası, halkın hizmetine sunuldu. Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, açılış töreninde yaptığı konuşmada, yapılan çalışmalara teşekkürlerini iletti.

Başkan Şevkan, Kelekçi Mahallesi'nde inşa edilen sosyal tesisin mutfak, tuvalet ve çevre düzenlemesiyle birlikte hizmete alındığını belirterek, "Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan ve ekibinin yaptığı futbol sahası yenileme çalışması, halı saha çalışması, çocuk oyun parkıyla birlikte mahallemize değer katan önemli bir projeyi tamamlamış bulunuyoruz. Bu hizmetler, mahalle sakinlerimize hayırlı olsun" dedi.

 

Başkan Şevkan, Zolan Başkan ve Büyükşehir Belediyesi ekibine teşekkür ederek, "İyi ki varsınız" ifadelerini kullandı. Yeni sosyal tesis ve futbol sahasının açılışı, mahalle sakinlerinin yoğun katılımıyla gerçekleşti. Halk, yenilenen tesis ve spor alanlarını memnuniyetle karşıladı.