ACIPAYAM'DA DÜNYA SIFIR ATIK GÜNÜ YARIŞMASI ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

ACIPAYAM'DA DÜNYA SIFIR ATIK GÜNÜ YARIŞMASI ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

30 Mart Dünya Sıfır Atık Günü Acıpayam Belediyesi tarafından da kutlandı.

15 Aralık 2022 tarihinde Birleşmiş Milletler Genel Kurulunda kabul edilen 30 Mart Dünya Sıfır Atık Günü Acıpayam Belediyesi tarafından da kutlandı.

 Acıpayam Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Acıpayam Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle 30 Mart Dünya Sıfır Atık Günü nedeniyle ilçe genelinde düzenlenen resim ve kompozisyon yarışmasının ödülleri sahiplerini buldu.

 24 Mart Cuma günü başvuruların sona erdiği yarışmaya 300’e aşkın resim ve kompozisyon dalında eser başvuru yaptı. Acıpayam Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Resim ve Kompozisyon dallarında toplanan komisyon ilk üçe giren eserleri belirledi.

 Her biri birbirinden değerli olan anaokulu ve ilkokul kategorisinde resim, ortaokul ve lise kategorisinde kompozisyonda dereceye giren öğrencilerin ödülleri Acıpayam Belediye Sosyal Tesislerinde düzenlenen törenle takdim edildi.

 Ödül törenine Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman İzgi, Acıpayam Belediyesi Çevre Mühendisi Eylül Merve Günay, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenci velileri ve öğrenciler katıldı.

 Ödül töreni öncesi Acıpayam Belediyesi Çevre Mühendisi Eylül Merve Günay, 30 Mart Dünya Sıfır Atık Günü nedeniyle düzenlenen resim ve kompozisyon yarışmasına katılan tüm öğrencilere teşekkür ederek, Sıfır Atık Günü ile ilgili bilgi verdi.

 Yarışmada dereceye giren resim dalında 6, kompozisyonda dalında 6 öğrenciye ödülleri Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman İzgi ve Acıpayam Belediyesi Çevre Mühendisi Eylül Merve Günay tarafından takdim edildi.