ACIPAYAM BELEDİYESİ FEN İŞLERİ DOLU DİZGİN

ACIPAYAM BELEDİYESİ FEN İŞLERİ DOLU DİZGİN

Acıpayam Belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğü koordinasyonunda ilçe merkezi ve mahallelerde saha çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Acıpayam Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünden yapılan açıklamada; Özellikle vatandaşlar tarafından gelen şikâyet ve taleplere öncelik veriyoruz. Müdürlüğümüze gelen şikâyet ve talepleri en kısa sürede çözüme kavuşturmak için çalışmalarımıza hız veriyoruz. Bizim hedefimiz halkımızın memnun olmasını sağlamak ve sıkıntılarını, sorunlarını çözmek. Mahalle, sokak, cadde ayırt etmeksizin ilçenin her noktasında çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İlçe geneli ve mahallerde   önceden tespit edilen ;, kilit parke taş döşeme, mahallelerde kapalı pazaryerleri, metruk evlerin yıkımı, parkların düzenlenmesi,  bozuk olan yolların ve kaldırımların tamir edilmesi, ulaşımın ilçe ve mahalle  genelinde daha akıcı ve rahat sağlanabilmesi amacıyla yeni yolların açılması için büyük çaba sarf ediyoruz’’ ifadeleri kullanıldı.

BAŞKAN  ŞEVKAN "HER ŞEYİN EN GÜZELİNE LAYIK ACIPAYAMIMIZI GELECEĞE HAZIRLIYORUZ"

Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, ilçeyi daha güzel yarınlara taşımak için elbirliği ile canla başla birçok noktada çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

"DURMADAN YORULMADAN ÇALIŞMAYA DEVAM"

"İşimiz Gücümüz Acıpayam " diyerek çalışmalarını  durmadan, yorulmadan sürdürdüklerini ifade eden Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan , "Acıpayam için canla başla çalışmaya devam ediyoruz. Rabbim nasip ettiği sürece her şeyin iyisine ve en güzeline layık hemşehrilerimiz için hizmet üretmeye, 56 mahallemizi geleceğe en iyi şekilde hazırlamaya devam edeceğiz. " diye konuştu.