Acıpayam Başkan Şevkan İçin Sokağa Döküldü

Acıpayam Başkan Şevkan İçin Sokağa Döküldü

Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan'ın yeniden aday gösterilmeyeceğini öğrenen vatandaşlar sokağa döküldü

 Mevcut Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan'ın partisi tarafından aday gösterilmeyeceğini öğrenen Acıpayamlılar Denizli Ak Parti İl Başkanlığının önünde Başkanımızı istiyoruz diye sloganlar atttılar. 

Mahalle Muhtarları, Köylerden ve Merkezden Toplanan Halk Başkan İçin Tek Yürek Oldu.

 Birçok kişinin sosyal medya hesaplarımdan yaptığı paylaşım dikkat çekti.

  * MORALLERİMİZ ÇOK BOZUK. ACIPAYAM HALKI, HİZMETLERİ, ÇABALARI VE GAYRETLERİ İLE ACIPAYAMDA TÜM HALKIN SEVGİSİNİ  KAZANAN GÖNÜLLERİ FETHEDEN DOKTOR BAŞKANLARINI GERİ İSTİYOR, GERİ İSTİYORUZ.

ADAY GÖSTERİLMEDİĞİ HABERİNİ DUYAN TÜM VATANDAŞLAR ŞOK OLUYOR. DR. HULUSİ ŞEVKAN ACIPAYAMDA HER BİREYE DOKUNAN ADIM ATILMADIK YER BIRAKMAYAN, GECESİ GÜNDÜZÜ, HAFTA SONU, BAYRAMI OLAMADAN HİZMET ETMEK İÇİN KENDİNİ PARÇALAYAN BİR BAŞKAN. HEPSİNDEN ÖTE İNSANLIĞI İLE HEPİMİZİN SEVGİSİNİ KAZANDI.

PANDEMİ DÖNEMİNDE HALKI İÇİN KENDİ CANINI HİÇE SAYDI. NEREDEYSE ÖLÜYORDU, SON ANDA HAYATA TUTUNDU AMA EN SEVDİKLERİNİ TOPRAĞA VERDİ.  BİZ HİZMET AŞKI İLE YANAN, HALKINA HİZMETİ KENDİ HAYATINDAN DAHA ÖNEMLİ GÖREN VE BUNU LAFTA DEĞİL YAŞAYARAK KANITLAYAN BAŞKANIMIZI, DOKTORUMUZU, HULUSİ ABİMİZİ, HULUSİ AMCAMIZI, HULUSİ KARDEŞİMİZİ, HULUSİ EVLADIMIZI GERİ İSTİYORUZ. UMARIZ Kİ BU HATADAN GERİ DÖNÜLÜR VE ACIPAYAMDA SEÇİM KAYBEDİLMEZ.