ABİDİN PEKDEMİR FATİH ŞUBESİNİ AÇTI

ABİDİN PEKDEMİR FATİH ŞUBESİNİ AÇTI

Denizli’de Pekdemir Çiftliği Marketler zinciri yeni mağazasını Pamukkale ilçesi Fatih mahallesinde açtı.

Denizli’de Pekdemir Çiftliği Marketler zinciri yeni mağazasını Pamukkale ilçesi Fatih mahallesinde açtı.

450 metre kare kapalı alana sahip marketin açılış törenine; Denizli Belediye Başkan Vekili Ali Değirmenci, MHP İl Başkanı Cafer Birtürk,  AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Hasan Aracı, Pekdemir Çiftliği Yönetim Kurulu Üyesi Abidin Pekdemir ve vatandaşlar katıldı.

Abidin ve Gönül Pekdemir açılışa gelen tüm konuklar ile yakından ilgilendiler.

Açılışta konuşan Abidin Pekdemir,  açılışa gelenlere teşekkür etti. Gençlere; iş, aş sağlamak olduğunu ifade eden Pekdemir, Fatih mahallesine hizmet etmeye geldiklerini söyledi.

 Fatih mahallesinde açılan Pekdemir mağazasına Fatih halkına emanet ettiğini belirten Pekdemir, “Bu mağazamız Fatih mahallemize hayırlı uğurlu olsun. Hepimize teşekkür ediyorum. Katılım güzeldi. Fatih mahallemizi bu güzel açılışla şenlendirdik. Pekdemir Çiftliğinde her gün indirimler oluyor fakat bugün açılışa özel indirimler var. Bugün yüzde 50’ye varan üründe indirim sağladık. Halkımız açılışa rağbet gösterdi” dedi.

Denizli Belediye Başkan Vekili Ali Değirmenci, “İki güzel bir arada yaşıyoruz. Fatih mahallesi bir güzellik içersindedir. Fatih mahallesinde alt yapıyı bitirdik önümüzdeki ay üst yapıya başlıyoruz. Fatih mahallesi bir yıl sonra nitelikli güzelliklere kavuşacaktır. Buradan daha temiz, daha Nazif, daha ucuz ihtiyaçlarımızı karşılayacağız. Ülkemiz böyle kalkınacaktır. Alt yapısı üst yapısıyla Büyükşehir Belediyemizin yatırımları bir taraftan Özel sektörlerimizin yatırımları bir taraftan büyüyeceğiz” şeklinde konuştu.

Konuşmanın ardından marketin açılış kurdelesi davetliler tarafından kesildi.