5.4 BÜYÜKLÜĞÜNDEKİ DEPREMİ HİSSETTİK

5.4 BÜYÜKLÜĞÜNDEKİ DEPREMİ HİSSETTİK

AFAD açıklamasına göre, Seydikemer ilçesinin 80 km açıklarında 5.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Panik oluşmasına sebep olan Deprem, Ege kıyı bölgesi şehirlerinden hissedildi

Bugün 15.37 sıralarında meydana gelen ve 5.7 büyüklüğündeki Deprem, Ege ve Akdeniz bölgesindeki pek çok ilimizde hissedildi. Deprem Fethiye gibi yakın yerlerde panik yarattı. Depremin merkez üssü olan Seydikemer bölgesinde vatandaşların sokağa çıktığı belirtildi.  AFAD'dan yapılan açıklamaya göre Depremin 41.08 km derinlikte gerçekleştiği kaydedildi.

Yapılan açıklamada “Marmaris, Dalaman, Köyceğiz, Fethiye bölgelerinden kuvvetli bir şekilde hissedilen Deprem, Muğla merkez, İzmir ve Denizli ile Aydın’da da hissedildiğini belirtebiliriz. Şu ana kadar olumsuzluk bilgisi ulaşmadı. Ancak büyük bir korku yarattı. Özellikle depreme merkez üssüne yakın noktalarda vatandaşların sokağa çıktığını tekrar vurgulamakta yarar var.” denildi. 

Bu arada depremin olmasından hemen sonra harekete geçen AFAD’ın bölgedeki köylere ulaşma çabaları devam ediyor. Bir hasar var mı yok mu onunla ilgili AFAD ekipleri çalışmasını sürdürüyor.