3 Maç kazanan Denizlispor'lu futbolcular boykot yaptı

3 Maç kazanan Denizlispor'lu futbolcular boykot yaptı

Denizlispor’da futbolcular, alacakları yüzünden antrenmanı boykot etti

YENİ YÖNETİME BOYKOT SÜRPRİZİ

Denizlispor’da futbolcular, alacakları yüzünden  antrenmanı boykot etti! Bir süredir alacaklarını alamadıkları iddiasıyla Cumartesi günü saat 14.00’de deplasmanda oynanacak maç öncesi dün tesislerdeki antrenmana çıkmayan oyuncular, yeni yönetime de sürpriz yaptı!

Denizlispor Profesyonel Futbol şube Sorumlusu Ali Fırat, futbolcuların bu tavrının kendisini üzdüğünü açıkladı. Asbaşkan Fırat, “Yeni kongre yaptık. Gelir gelmez böyle bir şey ile karşılaşmamız bizi üzdü. İlk olarak futbolcuların mali tablosuna baktık. Yaptıkları bu kadar sorun edilecek bir olay değil. Öncesinde daha vahim durumlarla da karşılaştılar. Alacakları en doğal hakları, profesyonel bir yaşam ve kendi tasarruflarıdır. Ama bu sorunu kendi içimizde çözmeliydik. Böyle bir yola başvurmasalardı iyi olurdu. Zaten ilk geldiğimiz gün de konuşmuştuk. Ödeme için takvim geliştiriyorduk, ödeme planını kabul etmek istemediler. Dikkat çekmek için 1 gün yaptıklarını sanıyorum. Sportif anlamda bir problem yaşamayalım. Yönetim olarak buna da müdahale edeceğiz, kulüp zarar görmesin” dedi.

ÖZPEK: FUTBOLCULAR İKİYE AYRILIR

Yeşil siyahlıların başkan yardımcısı Yasin Özpek ise, daha dünün bir bugünün iki olduğunu söyleyerek, “Arkadaşlar dün yeni Bismillah dedik. Görev dağılımı oldu ve bugün çalışmalara başladık.

Fakat burada acı bir gerçek var ayıp ettiler, kınıyorum. Biize 10-15 gün süre tanısalardı iyi olurdu. Bu işlerin böyle olmayacağını anlattık. İzah ettik. Karakterli, karaktersiz futbolcu topluluğu var. Takdiri kamuoyunun… İyi bir yerlere geldik,. Heyecan ve hevesle geldik. Hoş değil. Sportifliğe yakışmıyor. Herkes kendine yakışanı yapıyor. Bugün göreve başladık. Hiçbir şey anlamadık, üzgünüz. Karakterli futbolculara ihtiyacı var. Ümraniye maçı var hafta sonu, sahada oynayan onlar, kendileri bilir. Denizlipor büyük kulüptür. Kimseye boyun eğmez, kimsenin alacağı da kalmaz. Denizli var arkasında” diye konuştu. HACI SELAMOĞLU