20 GENÇLİKTEN MUSTAFA ÜSTEK'E DESTEK

20 GENÇLİKTEN MUSTAFA ÜSTEK'E DESTEK

20 GENÇLİK TARAFTAR DERNEĞİ ÜYELERİ DENİZLİSPOR- DÜZCESPOR ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI ELEME MAÇINDAN SONRA DENİZLİSPOR BAŞKANI MUSTAFA ÜSTEK'E SEVGİ GÖSTERİSİNDE BULUNDULAR.

20 GENÇLİK TARAFTAR DERNEĞİ ÜYELERİ DENİZLİSPOR- DÜZCESPOR ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI ELEME MAÇINDAN SONRA DENİZLİSPOR BAŞKANI MUSTAFA ÜSTEK'E SEVGİ GÖSTERİSİNDE BULUNDULAR.

Ligde alınan başarısız sonuçlar ve kulüp lisansının alınabilmesi için yapılan 254 görüşmenin neticesinde yorulan ve morali bozulan Denizlispor Başkanı Mustafa Üstek'e 20 Gençlik taraftar Derneği üyeleri tarafından maç sonu yapılan tezarühatlar başkan mustafa Üstek'in moralini yerine getirdi.

20 Gençlik taraftar Derneği Lideri Erdal Şahbal biz en büyük başkan bizim Başkan derken gerçekten öyle düşündüğümüz için söylüyoruz, bu başkan ve yönetim canla ,başla çalışıyorlar, şimdiye kadar hiç para diye yakınmadılar, sakatlıklardan dolayı alınan kötü sonuçlar onların moralini bozmasın, biz sonuna kadar başkanımızın ve Yusuf hocanın arkasındayız. 

Bu Başkan ve yönetim Desteklenmeyi hakediyor. Biz de destekliyoruz.Diğer taraftarlarda destek verince En Büyük başkan bizim Başkan tezarühatları denizlispor Başkanı Mustafa Üstek'e moral verdi ve taraftarlara teşekkür etti.