105 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

105 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

Denizli Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından geçtiğimiz hafta içerisinde yapılan asayiş çalışmalarında yakalama emri bulunan 105 kişi tutuklandı. Kumar oynayanlara ceza verildi

Denizli Emniyet Müdürlüğü ekipleri, her hafta yaptıkları asayiş, arama ve operasyonlarına geçtiğimiz haftada devam ederek, çok sayıda şüpheliyi yakalayarak adalete teslim etti.

Konu hakkında yapılan açıklamada; “Denizli C. Başsavcılığından alınan talimatlar ile geçtiğimiz hafta içerisinde ilimiz genelinde yapılan çalışmalar neticesinde, meydana gelen asayişe müessir olaylar ile adli makamlardan gelen yakalama müzekkerelerine istinaden yakalanan 105 şüpheli şahıs çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanmıştır.

Ayrıca 16.578 Şahsın GBT ve UYAP sorgulaması yapıldı. 219 Umuma açık istirahat ve eğlence yeri ile geçici konaklama yerinin denetimi yapılmıştır. Bu denetimler sırasında 1 Kahvehanede kumar oynadığı tespit edilen toplam 5 şahsa 20.275,00 TL idari para cezası uygulanmış, 1 şahsa da “Kumar Oynanması İçin Yer ve İmkan Sağlama” suçundan adli işlem yapılmıştır. Yine 1 adreste yapılan denetimde fuhuş olayı tespit edilmiş, 3 şahsa toplam 7.830,00 TL idari yaptırım cezası uygulanmıştır.

Bu çalışmalar sırasında; 1 adet av tüfeği, 2 adet kurusıkı tabanca, 3 adet bıçak, 5 adet kartuş, 1 adet çalıntı motosiklet, 1 adet çalıntı akü, 85 litre çalıntı zeytinyağı, kumar oyununda kullanıldığı tespit edilen 50,00 TL para ve oyun malzemeleri ele geçirilmiştir.” Denildi.