1-1 'lerini Üzmediler

1-1 'lerini Üzmediler

Denizlispor deplasmanda Manisaspor ile 1-1 berabere kaldı ve haftayı 1 puanla kapattı.

Denizlispor deplasmanda Manisaspor ile 1-1 berabere kaldı ve haftayı 1 puanla kapattı.

Maçtan sonra Denizlispor'lu yöneticilerin arabalarının lastiğini kesenler ve araçlarını taşlayan Manisaspor'lu lar ise Denizli'de şiddetle kınandı. Maçı izlemeye giden yöneticiler ve taraftarlar canlarını zor kurtardıklarını belirterek Gğüvenlik zaafiyeti olduğunu belirttiler.

 Denizlispor 3. dakikada Kappel’in attığı golle maça adeta 1-0 önde başladı.Kappel'in attığı golün asistini ise Anıl Taşdemir yaptı ve geçen haftadan sonra bu maçtada skora katkı yaptı. ilk yarı rakibine göre çok daha üstün futbol oynayan horozlar ilerleyen dakikalarda başka gol bulamadı ve ilk yarı 1-0 Denizlispor üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıda ataklarını ve baskısını artıran Manisaspor 66. dakikada Abdülkadir Korkut’un Frikikten attığı golle maçta dengeyi yakaladı. Ev sahibi takımın 2. yarıdaki sert futboluna ayak uyduramayan Horozlar oyunu daha ziyade kendi sahasında kabul etti.

Anıl Taşdemir'in oyundan çıkmasında sonra orta saha hakimiyetini kaybeden Denizlispor, rakibin ataklarına karşıkoyarak maçı berabere bitirmeyi başardı.

HAKEM: Zorbay Küçük 

MANİSASPOR: Emrullah Şalk, Abdülkadir Korkut, Daniel Dimov, Ümit Yasin Arslan, Hikmet Balioğlu, İyayi Atiemwen, Mustafa Sevgi(Metin Yüksel), Berkay Samancı, Costantin Bakaki(Zahit Fındık), Axel Meye, Slavko Perovic

DENİZLİSPOR: Asil Kaan Güler, Taha Can Velioğlu, Ömer Alp Kulga, Burak Altıparmak, Kerem Can Akyüz, Ziya Alkurt(Andre Moritz), Taşkın İlter, Anıl Taşdemir(Alfred Sankoh), Barış Örücü, Yasin Ozan(Cihan Özkaymak), Leandro Kappel

SARI KARTLAR: Emrullah Şalk, Mustafa Sevgi, Axel Meye (Manisaspor)- Ömer Alp Kulga, Burak Altıparmak, Ziya Alkurt, Taşkın İlter, Leandro Kappel (Denizlispor)

KIRMIZI KARTLAR: Ümit Yasin Arslan (Manisaspor)dk. 90